الطبخ: يوضع الخوخ المقطع فى الخلاط ويوضع السكر حسب الرغبة. يخلط المزيج جيدا ثم يتم وضع الثلج فى الخلاط مع المزيج مع الخلط جيدا الى ان يصبح الثلج قطع صغيرة جدا . يصب العصير فى كأس للتقديم . مع وضع شريحة من الخوخ اعلى الكأس للتجميل
.ملاحظات: مش لازم نسيب عصير الخوخ قبل الشرب طبعا عشان بيسمر ( لونة بيتغير بسرعة) وعشان الثلج كمان مش يذوب وكمان الافضل ان العصير يتشرب طازج وفرش دايما . احلى حاجة فى عصير الخوخ تحسى اوى ان هو ناعم كدة فى الشرب .