ا
كيف حالكم يا بنات اليوم جيبالكم طريقه عرق اللحمه البارده
طعمها جدااا راااائع ودائما تقدم فى البوفيهات للفنادق خمس نجوم
يارب تعجبكم
المقادير
عرق لحمه وهو عباره عن قطعه كامله من فخد العجل يجيى من عند الجزار مربوط وملفوف بالخيط بهذا الشكل
يوضع فى صينيه على النار ويحمر فى قليل من الزيت حوالى 3 ملاعق حتى يتغير لونه ويرش عليها ملح وفلفل اسود وبهارات
ثم يقطع حوالى 2 حبه بصله و3 حبات جزر وكرفس
ويوضع فى الصينيه مع اللحمه
تشوح على النار مع الخضار حوالى 10 دقائق حتى يدبل الخضار ثم يوضع 2 كاسه ماء و تلف بالقصدير وتدخل الفرن حوالى ساعه او ساعه وربع حتى تنضج وتتشرب الماء
بعد خروجها من الفرن
تترك تبرد تماما ويفك الخيط وتقطع حلقات وترص فى صحن التقديم