* المقادير: - ورق عنب ويفضل محفوظ (أنا جربت كذا نوع مش عجبوني لكن في نوع رووووووووووووعة ممتازاسمه فارم فريش )
- رز مصري
- خلطة المحشي ( بصل وطماطم وخضرة )
- ملح حسب الرغبة ، وم ص فلفل - م ص كمون
- لتزيين قاع الصينية بصلة جزرو حبة بطاطس
- كوب صغير زيت زيتون
- عصير 2 ليمونة
- مكعب مرقة دجاج
- مرقة فراخ
* التحضير: * الصلصة
- بصل مفروم نصفره في زيت ذرة شويه ونضيفلة الطاطم المفرومة ونسيبها تتسبك شوية صغيرة )
- ونضيف الخضرة ( شبت وبقدونس وكزبرة ) مغسولة كويس ومتقطعة صغير
* الطبخ: - هاتى صينية تيفال ومرصوص فيها بصلة وجزرة وبطاطس مقطعة شرايح ( رصيهم بنظام عشان لما تقلبي الصينية تبقا جميلة )
-- نبتدي نلف المحشي ونرصه داير الصينية من بره لجوة
وربنا يديكو طولة العمر عشان تلفو صغنوني صغنوني
- هنكون مجهزين شوربة فراخ ونضيف لها زيت الزيتون والليمون ومكعب فاين فودز
- ونضيف المرق على الصينيه على نار عالية واما يغلي نهدي جدا
- نقلب الصينية بحذر في طبق تقديم وبألف هنا وشفا
* الصلصة
- بصل مفروم نصفره في زيت ذرة شويه ونضيفلة الطاطم المفرومة ونسيبها تتسبك شوية صغيرة )
- ونضيف الخضرة ( شبت وبقدونس وكزبرة ) مغسولة كويس ومتقطعة صغير
* الصلصة
- بصل مفروم نصفره في زيت ذرة شويه ونضيفلة الطاطم المفرومة ونسيبها تتسبك شوية صغيرة )
- ونضيف الخضرة ( شبت وبقدونس وكزبرة ) مغسولة كويس ومتقطعة صغير
.